GGW Community

GGW Community

 

Leernetwerk

 

Kennisdeling

 

Kenniscirculatie

 

Kennisontwikkeling

 

Leren van elkaar

 

Community of practice

 

Innoveren van de vastgoed- en bouwsector doe je samen!

GGW organiseert met enige regelmaat community-bijeenkomsten die in het teken staan van Gewoon Gezond Wonen, Duurzaam Bouwen en andere actuele onderwerpen. Tijdens een community- bijeenkomst is het delen van kennis, kenniscirculatie en leren van elkaar constant aan de orde. De ervaringen worden vastgelegd en met elkaar gedeeld.

Steeds vaker verwachten werkgevers dat hun medewerkers zich blijvend ontwikkelen met zogenaamde Permanente Educatie (PE-uren). GGW gaat ervanuit dat iedere deelnemer voor elke bijeenkomst zes tot acht klokuren actief met het onderwerp bezig is.

Deze community-bijeenkomsten zijn alleen succesvol wanneer er zogenaamde leernetwerken ontstaan. Community-bijeenkomsten zijn er in verschillende soorten en maten: Rondetafelbijeenkomsten, Innovatietafels, Gebiedstafels, Regiotafels of gewoon leernetwerken, die gaan over actuele (beleids) thema’s en onderwerpen. GGW werkt hierin samen met andere platformen in het eco-systeem: de circulaire economie.

GGW is constant op zoek naar samenwerkingspartners en sponsors die de kosten van deze bijeenkomsten helpen te minimaliseren voor alle deelnemers. U kunt hierbij denken aan een financiële bijdrage of het beschikbaar stellen van een locatie, eventueel inclusief bijbehorende catering (koffie, thee, frisdrank en eventueel een licht diner).

Mocht het niet lukken om voor een bepaalde bijeenkomst sponsor(s) te vinden, dan hanteert GGW een standaardvergoeding van:

Locatie:
Midden van het land
Tijdstip:
Ontvangst vanaf 16.00 uur, Programma 16.30-20.30 uur (inclusief lichte maaltijd)
Kosten:
95 euro per persoon, exclusief BTW

Maximaal aantal deelnemers: vanaf 16 deelnemers
Locatie en Cateringkosten: 22,50 per persoon, exclusief BTW

Wilt u als organisatie, gemeente, woningcorporatie, vastgoedontwikkelaar/-beheerder of als een groep bewoners (collectief particulier opdrachtgeverschap) zelf een activiteit organiseren? Laat het ons weten: wij brengen graag onze expertise in om uw event tot een succes te maken.

Wilt u weten wanneer de eerst volgende community-bijeenkomst is? Kijk op onze GGW evenementen. Heeft u een thema of onderwerp dat u graag in een leernetwerk met vakgenoten wilt bespreken, laat het ons weten.

Meld u aan!
Laat hier uw gegevens achter, bij voldoende aanmeldingen zal de training worden ingepland.

 

[recaptcha class:captcha]